Εγκαταστάσεις

Η εξωτερική του αρχιτεκτονική και η εσωτερική του διαρρύθμιση καθιέρωσαν τον «Παραμυθένιο Πύργο» σαν ένα από τα ομορφότερα Σχολεία της Ελλάδας μας και όχι μόνο.

Σε 8 μεγάλες, άνετες, φωτεινές και πολύχρωμες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με πλούσια εποπτικά μέσα και ηλεκτρονικούς διαδραστικούς πίνακες, στεγάζονται τα παιδιά του Βρεφικού-Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου μας.

Όλες του οι αίθουσες, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι, ξεχωρίζουν για την άνεση, την απόλυτη καθαριότητα, τη φωτεινότητα και την πολυχρωμία τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για παιδιά κάθε ηλικίας.

Αντισεισμικός Έλεγχος

Σύμφωνα με το Πιστοποιητικό Προσεισμικού Ελέγχου, όλο το κτήριο είναι απόλυτα ασφαλές, σε περίπτωση σεισμού.

Πυρόσβεση

Το διδακτήριο καλύπτεται από εγκατάσταση αυτόματης πυρόσβεσης, εγκεκριμένη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κολυμβητήριο

Εντός του Σχολείου λειτουργεί ιδιόκτητο, στεγασμένο και θερμαινόμενο κλειστό Κολυμβητήριο.

Κουζίνα

Η κουζίνα μας λειτουργεί στον α΄ όροφο. Τη χαρακτηρίζει η απόλυτη καθαριότητα και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μέσα οικιακής χρήσης.

Τουαλέτες

Οι τουαλέτες μας είναι κατασκευασμένες και ειδικά διαμορφωμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται, με απώτερο σκοπό την υγιεινή και την άριστη λειτουργικότητα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Είναι χώροι απόλυτα καθαροί και τις πρωινές ώρες λειτουργίας του Σχολείου έχουν τη φροντίδα καθαρίστριας. Αξίζει να σημειωθεί ότι νήπια και προνήπια έχουν ξεχωριστές τουαλέτες.

Αύλειος Χώρος

Το προαύλιο, επιφάνειας 600 τ.μ., είναι χώρος απόλυτα ασφαλής, στρωμένος με χλοοτάπητα άριστης ποιότητας. Η ειδική κατασκευή του προστατεύει τα παιδιά από ατυχήματα την ώρα του διαλείμματος. Όλα τα παιχνίδια του προαυλίου είναι οικολογικά, όπως οικολογικά είναι τα έπιπλα και τα παιχνίδια στις αίθουσες απασχόλησης.